Trappor

Inreder du husets omgivning får du inte glömma bort trapporna. För att de ska kunna tjäna dig länge i orört skick blir det viktigt att välja material som är slitstarkt, beständigt mot temperaturändringar och extrema väderförhållanden.

Med marksten får du verkligen funktionella och uthålliga trappor. De håller sig länge i utomhusmiljö och är enkla att underhålla – ett perfekt utomhus byggmaterial. Det är också värt att lägga märke till färdiga trappsteg som står för fastighetens eleganta och tidlösa stil. Markstenen såväl som trappstegen är inta bara estetiska och uthålliga utan även lätta att underhålla. Ytbehandlas de regelbundet, samlar de inte smuts och tål extrema temperaturer och väderförhållanden.

Väljer du produkter från Libet så är det värt att titta närmare på Decco-serien som är perfekt till att bygga trappor. Det är unik och ädel marksten, skapad för att klara av samtliga förhållanden. Tack vare intressanta naturliga strukturer och färger passar den perfekt till andra element i omgivningen. Detta gör att trapporna inte bara är en funktionell lösning utan spelar en stor estetisk roll. Libet har ett brett sortiment av produkter som möjliggör att bygga trappor anpassade till dina önskemål, omgivningen och husets fasad. Den ädla markstenen Decco passar perfekt till de andra markstenarna från Libet. På så sätt skapar du unika former som ska glädja dina vänner, alla i familjen eller kunder.