Trädgårdsstigar

Marksten går perfekt ihop med gröna miljöer runt huset. I sitt sortiment har Libet specialtillverkade produkter vars användning gör att trädgårdsalléer blir bekväma, uthålliga och estetiska tillägg till hemmets lugn och ro.

Trottoarplattor samt trädgårdsstenar ger inte bara unik känsla av komfort, funktionalitet och uthållighet utan även ovanlig design och ett stort urval av färger och former. Med Libets produkter får dina trädgårdsalléer en unik karaktär och anpassa till övrig hus- eller terrassinredning. Vill du uppnå en tidlös klassisk stil, mysig medelhavsstil eller modern elegans så skapar Libets produkter en unik atmosfär i trädgården. Den blir då en plats för avkoppling på fritiden eller efter en hård arbetsdag.

I Libets sortiment hittar du dessutom olika produkter som lämpar sig utmärkt till mindre arkitektur, t.ex. stödmurar, trappor eller trottoarkanter. De spelar inte bara en estetisk utan även säkerhetställande funktion. De skyddar bland annat brantsluttningar från erosion och minskar föroreningar av stiger. Trädgårdsstigar omslutna på kanterna liknar en tavla med en elegant ram.

Invalid Displayed Gallery