Terrasser

Terrass är en av husets mest fantastiska platser. Det är trädgårdens atrium där du kopplar av med familjen, äter god mat med vänner eller tillbringer tid med en bra bok och en kopp kaffe efter en lång dag.

Det är oerhört viktigt att använda sig av rätt material när du bygger en terrass. För att den ska tjäna dig i många år så borde du välja ett byggmaterial som är uthålligt, funktionellt och beständigt mot extrema väderförhållanden. Det är också viktigt att anpassa dess utseende till husets och trädgårdens stil. Alla dessa egenskaper finns i den ädla marksten som är pålitlig och uthållig, men också vacker och användarvänlig. Med ett stort urval strukturer, färger och former kan du skapa valfria mönster.

Terrasser av marksten är en utmärkt lösning för de som värdesätter funktionalitet och säkerhet. Markstenen är ett material som är uthålligt och beständigt mot alla väderförhållanden. Dess lätta och grova yta eliminerar halkrisken. Tack vare ett stort sortiment med tillgängliga mönster, färger och former passar Decco-markstenen från Libet perfekt i både klassiska och moderna omgivningar. Föredrar du mer traditionella terrasser får du gärna titta på plattorna från Libet Impressio-serien. Deras form passar utmärkt till större terrasser och trädgårdar vilket ger stora möjligheter för ett intressant arrangemang. Deras djupa färger betonar fastighetens karaktär. Dessutom så är dessa terrasplattor uthålliga, beständiga och utgör fint och praktiskt byggmaterial. De är enkla att lägga och underhålla. Med regelbunden ytbehandling så är de också beständiga mot permanent smuts.